ABELA PHARM

ABELA PHARM

Viline Vode b.b., 11000 Beograd

(011) 207 08 01

office@abelapharm.rs

www.abelapharm.rs

OPIS
OBLAST MEDICINE
PDF KATALOZI
NAŠI DOKTORI
DELATNOSTI

Opis

Svi proizvodi kompanije AbelaPharm su inovativne kombinacije prirodnih, bezbednih i efikasnih sastojaka, koje su trenutno dostupne za preko 100 miliona ljudi u zemljama Evropske Unije, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Čitava proizvodnja se vrši u kontrolisanom i bezbednom proizvodnom okruženju. Najsavremenija linija za proizvodnju tečnih farmaceutskih oblika, punjenje, zatvaranje, sa laminarnom komorom koja garantuje dobijanje visokokvalitetnih i bezbednih proizvoda. Jedinica za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika izrađena je od materijala najvišeg kvaliteta, što omogućava deklarisani kvalitet gotovog proizvoda. Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika takođe odgovara najvišim standardima.

AbelaPharm je proizvođač nekoliko probiotskih preparata. Uspešno smo uradili transfer tehnologije u saradnji sa stručnjacima iz kanadskog Instituta Rosell -Lallemand Inc. i kompanije Probi, koje koriste isključivo prirodne i bezbedne sastojke.

2017. godine AbelaPharm je prva uvela jedinstvenu, inovativnu aTECH tehnologiju, čime je omogućeno da PVDC blisteri budu dodatno zaštićeni spoljnjom troslojnom kesicom ispunjenom inertnim gasom. Ovo posebno pakovanje sprečava svaki mogući prodor kiseonika i pruža maksimalnu zaštitu od spoljašnjih uticaja – UV zračenja, vlage i svetlosti.

Održavanjem strogih uslova tokom razvoja proizvoda, proizvodnje i kontrolom lanca snabdevanja, osigurali smo da se samo najbolji proizvodi mogu plasirati na tržište pod imenom AbelaPharm.

Proizvodnja AbelaPharma obavlja se na 3 proizvodna mesta. Svako mesto proizvodnje obezbeđuje visokokvalitetne proizvode i usluge, zasnovane na izuzetnoj proizvodnji i savršenim performansama. Trenutno naša proizvodna mesta snabdevaju 13 zemalja na 3 različita kontinenta.

Oblast Medicine

PDF KataloziNaši doktori

Delatnosti

  • FARMACEUTSKE KOMPANIJE – PROIZVODNJA LEKOVA

Proizvodi kompanije

Lokacija