PREPARATI I SUPLEMENTI

Najnoviji članci

M.E.V. FELLER - VITAMIN C 1000 MG

Vitamin C je jedan od najpoznatijih i najviše korišćenih vitamina današnjice. Naše telo ga ne može samo sintetisati zato nas od malih nogu uče o važnosti sprečavanja njegovog deficita koji uzrokuje skorbut.

YAMAMOTO NUTRITION GLR

GLR je dijetetski suplement baziran na redukovanom glutationu (Setria), sa Vitaminom C i Selenom.

YAMAMOTO NUTRITION - ASHWAGANDHA

Yamamoto® Research ašvaganda je dijetetski suplement namenjen poboljšanju osećanja fizičkog i psihičkog blagostanja.

MIOCYSTINN® FERTILE - INNVENTA PHARM

MIOCYSTINN® fertile predstavlja jedinstvenu formulaciju sa mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom koja se preporučuje ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom.

IMUNITINN MR - INNVENTA PHARM

Imunitinn® Mr je hrana za posebne medicinske namene, na bazi zelenog čaja, korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus i vitamina D, za potrebe ishrane osoba sa oslabljenim imunitetom, kod virusnih infekcija, blagih i umerenih simptoma gripa.

MIKROLAX ZA DECU, GLICERINSKI GEL 3X5G

Mikrolax za decu, glicerinski gel je proizvod formulisan na bazi glicerola. Kao emolijens koji omekšava i obezbeđuje vlažnost kože, glicerol pomaže kod različitih kožnih promena, praćenih neprijatnim tegobama.

HEMOFARM PROBIOTIC

Probiotic® je dodatak ishrani koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija, korisnih bakterija mlečno kiselinskog vrenja, prirodnih stanovnika crevne mikrobiote...

Reklame

INPHARM ULTRA VITAMIN D

Ultra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba.

M.E.V. FELLER PROBIFAST

m.e.v. Feller Probifast predstavlja jedinstven preparat bakterijskih kultura prilagođen deci i odraslima. Specifičan po FAST MELT tehnologiji brzog topljenja u ustima, omogućava jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tečnosti, uz osvežavajući ukus

MEMORIAKTIV FORTE KAPSULE

MemoriAktiv FORTE kapsule sadrže kombinaciju moćnih antioksidanasa – resVida® trans-resveratrola i aktivnih principa iz suvog ekstrakta lista biljke Ginkgo biloba, koja ispoljava blagotvorno dejstvo na nervni i kardiovaskularni sistem...

SOLGAR FISH OIL OMEGA-3 1000 MG

Za srce i krvne sudove. Kod kardiovaskularnih bolesti, kod visokih triglicerida i kolesterola, kod visokog krvnog tlaka i artritisa. Povoljan učinak na smanjenje upalnih procesa na koži.

MAGNETRANS

Magnetrans je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.

IMMUNACE ORIGINAL

Immunace ORIGINAL predstavlja sveobuhvatnu podršku imunom sistemu, sa sinergističkim dejstvom 24 pažljivo odabrana sastojka.

D-MANOZINN

D-MANOZINN® (d-mannose) je dijetetski supplement registrovan u Srbiji kao hrana sa posebnom medicinskom namenom koji u svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink.

M.E.V. FELLER LIVIN’ BEAUTY

Iako je starenje pojam koji najčešće vezujemo za spoljašnji izgled, činjenica je da starimo iznutra. Taj proces započinje već u 25. godini, a može znatno da utiče na kvalitet života.

DEVITIN D3 400IU ORALNE KAPI ZA DECU 15ML, PROTECT

Devitin D3 400IU u formi oralnih kapi predstavlja dodatak ishrani dece koji obezbeđuje preporučen dnevni unos vitamin D3 u samo jednoj dozi.

Error
Whoops, looks like something went wrong.