BAYER

BAYER

Omladinskih brigada 88b, zgrada 1500 (Lala) - Airport City, 11070 Novi Beograd

(011) 207 02 00

(011) 207 02 77

www.bayer.rs

OPIS
OBLAST MEDICINE
PDF KATALOZI
NAŠI DOKTORI
DELATNOSTI

Opis

Bayer je globalno preduzeće sa osnovnim nadležnostima u oblasti zdravstvene zaštite, proizvodnje hrane i materijala visoke tehnologije. Naši proizvodi i usluge oblikovani su tako da pomažu ljudima i poboljšavaju kvalitet njihovog života. Istovremeno, Bayer želi da stvori vrednost uz pomoć inovacija, razvoja i većeg profita.

Misija i vrednosti: 

  • Širom sveta učestvujemo u prevenciji, ublažavanju i lečenju bolesti
  • Pomažemo u pružanju adekvatnog izvora visokokvalitetne hrane, hrane za životinje i biljnih sirovina.
  • Naši visokotehnološki materijali čine značajan doprinos u nizu različitih područja kao što su energetska i resursna efikasnost

Decenijama smo postavljali temelje za ostvarivanje ovih ciljeva pa  smo tako jedina globalna kompanija koja kombinuje stručnost u području zdravlja ljudi, životinja i biljaka, kao i  visokotehnoloških materijala. Naš fokus na inovaciju ključ je za održavanje i postizanje vodećih pozicija na svim našim tržištima. Tajna je i u stvaranju vrednosti - za naše kupce, deoničare i zaposlene, istovremeno uzimajući u obzir druge interesne grupe u društvu.

Naše vrednosti:

Posvećeni smo održivom upravljanju i izvršavanju naše društvene i etičke odgovornosti kao korporativnih građana. Bayerove korporativne vrednosti: liderstvo, integritet, fleksibilnost i efikasnost - koje predstavlja akronim LIFE (ŽIVOT) - naša su zvezda vodilja dok radimo na ispunjenju naše misije „Bayer: Science For A Better Life“.

Oblast Medicine

PDF KataloziNaši doktori

Delatnosti

  • FARMACEUTSKE KOMPANIJE - PREDSTAVNIŠTVA, ZASTUPNIŠTVA

Proizvodi kompanije

Lokacija