OPIS
OBLAST MEDICINE
PDF KATALOZI
NAŠI DOKTORI
DELATNOSTI

Opis

Kompanija INPHARM Co d.o.o. postoji od 2000. godine, i bavi se uvozom i distribucijom lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata, a od 2012. godine razvija i sopstvenu dijetetsku liniju. Danas broji oko 170 zaposlenih, od kojih blizu 70% ima visoku stručnu spremu (diplomirani farmaceuti, doktori medicine, ekonomisti i dr.).

Pažljiv izbor partnera kako u zastupništvu medicinskih proizvoda, tako i u prometu, konstantno investiranje u poslovanje i poslovnu infrastrukturu, kao i ulaganja u promociju, ozbiljan i posvećen pristup kupcima, medicinskim stručnjacima, saradnicima i krajnjim potrošačima, odrednice su po kojima se prepoznaje INPHARM.

Naša vizija je da INPHARM bude prepoznatljiv na tržištu po specifičnom programu kvalitetnih proizvoda, po visoko organizovanoj i pravovremenoj distribuciji. Dosadašnji rad rukovodstva i zaposlenih izgradio je kompaniju sa reputacijom koja se izdvaja stručnošću, brzinom, sposobnošću i kvalitetom u svakom segmentu poslovanja, i koja u svakom momentu može da odgovori na zahteve tržišta, partnera i potrošača, osluškujući vreme koje dolazi.

MI BRINEMO O VAMA je moto Kompanije koji u najkraćem opisuje za šta se INPHARM zalaže: satisfakcija naših partnera, oslonac potrošača i zadovoljstvo zaposlenih – to je ono što pokreće kompaniju i što INPHARM izdvaja od drugih.

INPHARM je prisutan na farmaceutskim tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, na kojima odgovorno obavlja svaki segment poslovanja -  od usluga zastupanja, uvoza, konsignacije i veleprodajne distribucije lekova, OTC proizvoda, medicinskih sredstava i dodataka ishrani veleprodajama i krajnjim korisnicima u Srbiji, preko re-exporta i izvoza u države regiona, do usluga registracije, farmakovigilanse, promocije i marketinga. Sedište Kompanije je u Beogradu, na strateški odabranoj lokaciji u samoj blizini autoputa, I u svom vlasništvu ima zgradu od 5000 kvm, sa opremljenim centralnim  magacinskim prostorom od 3000m2, koji je u potpunosti uređen u skladu sa primenljivim standardima.

Partneri Kompanije: 

- JANSSEN-CILAG KFT (ŠVAJCARSKA I BELGIJA)
- ASTELLAS (JAPAN)
- MOLTENI (ITALIJA)
- TORUŃSKIE ZAKŁADY MATERIAŁÓW OPATRUNKOWYCH SA (POLJSKA)
- VITABIOTICS (VELIKA BRITANIJA)
- INSTITUT ZA VIRUSOLOGIJU, VAKCINE I SERUME "TORLAK".


CRNA GORA
Inpharm Co. d.o.o. Podgorica
Vojisavljevićeva 76, Podgorica
Tel/fax: +382 20 642 469
Mob.tel.: +382 69 192 495
E-mail: inpharm.cg@inpharm.rs

BOSNA I HERCEGOVINA
Inpharm Co. d.o.o. Banja Luka
Bulevar Desanke Maksimović 2/14, Banja Luka
Tel: (+387 51) 254 474
Fax: (+387 51) 262 362
Mob.tel.: (+387 65) 343 329
E-mail: inpharm.banjaluka@inpharm.rs

Oblast Medicine

PDF KataloziNaši doktori

Delatnosti

  • FARMACEUTSKE KOMPANIJE - PREDSTAVNIŠTVA, ZASTUPNIŠTVA
  • DIJETETSKI PREPARATI
  • VITAMINI I SUPLEMENTI

Proizvodi kompanije

Lokacija