Eliksir bolnica, očna klinika fjodorov rusija, u Kalugu po bolji vid | oftalmologija, zdravlje i prevencija, magazin
PREVENCIJA I LEČENJE

19 Jan 2024

ELIKSIR BOLNICA I OČNA KLINIKA FJODOROV, RUSIJA: U KALUGU PO BOLJI VID

Program “U Kalugu po bolji vid” je zajednički projekat “Eliksira” i Očne klinike “Fjodorov”

U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” obavljaju se pregledi oka dece i odraslih u konsultacijama sa gostujućim oftalmohirurzima iz ruske Očne bolnice “Fjodorov” – Federalna državna ustanova Međusektorskog naučno-tehničkog kompleksa Mikrohirurgija oka “Fjodorov” Ministarstva zdravlja Ruske Federacije.

Saradnja “Eliksira” sa Očnom klinikom “Fjodorov” iz Kaluge

Saradnja “Eliksira” sa Očnom klinikom “Fjodorov” iz Kaluge, koja je počela 1989. godine beleži stalni uspon. Taj moćni medicinski centar postao je, za mnoge pacijente iz naše zemlje, poput kule svetlosti. Oni su tamo stizali u organizaciji “Eliksira”, u potrazi za boljim vidom, u nadi da će ga sačuvati, poboljšati, vratiti.
Ta nada iskonsko je pravo svakog čoveka da želi da vidi svet oko sebe: da se raduje otvaranju cvetova u proleće, bojama letnjeg neba, zlatastim treptajima jeseni, nevinim belinama zimskih snegova. I, još važnije, to je i njegovo pravo da vidi draga lica, dečiji osmeh, da stvara, radi i svojim očima vidi rezultate tog rada, pravo da bude srećan i koristan član društvene zajednice.

A to su i osnovne koordinate ugrađene u saradnju Specijalne oftalmološke bolnice “Eliksir” i Očne klinike “Fjodorov” iz Kaluge koja traje već 29 godina.

Za to vreme u Kalugi je bilo 314 grupa “Eliksirovih” pacijenata, svako sa svojom pričom, nadom, uspomenama.

Zato je zajednički projekat “Eliksira” i Očne klinike “Fjodorov” – Program “U Kalugu po bolji vid” – sazdan od napora da se pobedi tama i vere u bolje dane za svakog pacijenta.
Najkraći put do pregleda u Novom Sadu i lečenja u Kalugi

Sve informacije o tome kakve sve preglede i kakve vidove lečenja i operacija možete dobiti u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” u Novom Sadu, kako i kada možete otputovati u Rusiju na lečenje na Očnu kliniku “Fjodorov” u Kalugi, dobićete na dežurnim telefonima Bolnice “Eliksir”.


eliksirkaluga.com

Reklame

Povezane teme

Error
Whoops, looks like something went wrong.